MENÚ

miércoles, 21 de septiembre de 2011

FALTES D´ASSISTÈNCIA / ABANDÓ D´ASSIGNATURA

Les faltes d’assistència de l’alumnat es publiquen quinzenalment. És possible accedir a veure en qualsevol moment del dia i des d’una connexió a internetQui justifica una falta en última instància és el professor d’eixa hora de classe. (El sistema i el professorat no som perfectes i es pot donar algun tipus d´error). En tot cas l’assistència de l´alumnat és obligatòria i quan un alumne/a comença a tindre moltes faltes, i més si són sense justificar. El Tutor/a de l´alumne es posarà en comnicació amb els pares o tutors.


L´article 2 del RRI diu:
"Article 2. L’assistència dels alumnes a classe és obligatòria sense distinció de cursos o edats dels mateixos. El deure d’assistència a classe serà controlat pel professor i la falta quedarà registrada per escrit en els parts corresponents.
 El nombre de faltes sense justificar en una assignatura, àrea o matèria,  en l’ESO, en el Batxillerat, en el PCPI i en els Cicles Formatius no podrà ser major del 20 %, ja que açò pot fer impossible l’aplicació del caràcter continu de l’avaluació i impedir la superació de cada un dels mòduls específics,(article 33 del Decret 39/2008). En estos casos l’alumnat serà avaluat amb un procediment extraordinari de la matèria en el mes de juny. Així mateix, quan l’alumne/a supera estos percentatges de faltes d’assistència se li podrà aplicar una de les mesures educatives correctores arreplegues en l’article 36 del Decret 39/2008."


Un altre tema relacionat amb les faltes de l’alumnat i l’absentisme és quan es pot caure en l’abandó d’assignatura. El procediment està regulat en el nostre PCC (Projecte Curricular) i ve explicat en l’annex següent:


No hay comentarios:

Publicar un comentario