MENÚ

lunes, 10 de octubre de 2011

MATERIALS DE TREBALL






Ja portem algunes setmanes de curs i volem recordar alguns dels materials que vos poden ser útils per al vostre estudi:







En tutoria esteu treballant l’organització en Agenda. El Departament de Filosofia ens proposa un model d’agenda i unes directrius que ens poden ajudar a utilitzar-la. El document està en format word. (Teniu tot el curs complet i es pot omplir amb el vostre horari en cada plantilla. Per a açò primer descarregar l’arxiu i després ho podeu modificar. Si voleu imprimir són massa fulls per a fer a casa).











L’horari de vesprada el teniu dins d’importants i també està penjat en format word. El podeu modificar i adaptar però primer ho heu de descarregar, obrir i ja ho podeu modificar.












Alguns tutors/as també estan posant en el suro de la classe un calendari del mes perquè anoteu tots els exàmens i treballs a fi d’organitzar-los millor. (El professorat podrà veure on pot anar millor cada tasca).











Els alumnes que són nous al centre han de coneixer el model de quadern de classe en fulls solts. A l´enllaç teniu les indicacions per a utilitzar-lo i la plantilla per escriure recte.

Els enllaços per a veure estos materials ja els teniu en la barra de la dreta, dins del quadre documents importants. (Si voleu imprimir qualsevol document recordeu que primer heu de descarregar i després imprimir).



No hay comentarios:

Publicar un comentario