MENÚ

jueves, 10 de noviembre de 2011

ACTIVITATS NOVEMBRE 2011

Comencen les primeres activitats extraescolars del curs. Són diverses les qüestions que es desenrotllen durant este mes de novembre:

BIOLOGIA I GEOLOGIA
El divendres 11 el departament de Biologia i Geologia realitza una eixida denominada “Conéixer els trets geològics més importants de la localitat”. És una activitat dirigida a l’alumnat que cursa Biologia i Geologia en 1r de Batxillerat tant científic com del mixte. Josep Candela és el professor responsable de l’activitat.




VALENCIÀ
El departament de Valencià ha organitzat diverses activitats per a commemorar el centenari del naixement de l’escriptor de Castalla. Des del dilluns 14 podrem disfrutar en el hall de l’IES l’Exposició Itinerant d’Enric Valor que estarà en el nostre centre fins al 20 de novembre. El dimecres 16 ens visitarà el professor de la Universitat d’Alacant Vicente Brotons que oferirà a l’alumnat de Batxillerat una conferència sobre Enric Valor en la Saló d’Actes de l’Institut des de les 9.45 hores.

Documental de Canal 9 "El valor de les paraules"








PCPI
També el dilluns 14 l’alumnat del PCPI acudirà al recinte firal d’Alacant. El seminari d’Hostaleria i Turisme del Ies Les Dunes ha organitzat esta eixida per a l’alumnat dels dos nivells del Programa de Qualificació Professional Inicial. Es tracta de la visita al XIII Congrés titulat “El millor de la gastronomia”. L’eixida de Guardamar està prevista per a les 9.15 hores i a la seua arribada a IFA l’alumnat del programa visitarà els diferents estands i participarà en uns quants tallers. La volta serà aproximadament cap a les 16.00 hores.

PCPI 2011-2012 from Música Les Dunes on Vimeo.

Cal destacar que el cost de l’autobús serà subvencionat gràcies a la participació del departament d’Orientació del nostre centre en la convocatòria de programes experiementals per a alumnat que finalitza l’educació bàsica.











CAMPANYA DE NETEJA
El Consell Escolar de l’IES va aprovar dimecres passat dia 9 la realització de la Campanya de Neteja que tindrà lloc a partir del dilluns 14. Es tracta d’una activitat educativa per a sensibilitzar l’alumnat sobre la necessitat de deixar en millors condicions el pati quan acaba el pati. L’alumnat de cada grup baixarà amb el seu tutor/a a realitzar una batuda pel pati després del primer o de la segona recreació segons l’horari assignat.

VII CURS DE FORMACIÓ PARES D’ADOLESCENTS
El dilluns 14 de novembre finalitza el termini per a poder participar en este curs per a pares que organitza el Col·legi de Metges d’Alacant. Es tracta d’una jornada interessant amb diverses ponències que tindrà lloc el dissabte 19 de novembre a Alacant. La informació sobre el curs i la seua inscripció estan en la web de la imatge.


No hay comentarios:

Publicar un comentario